Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palangana H.F.C. (1436622) - -_ThE INmOrTaLS_- (1590274) » 305201190: T32/J7/VII

Liga 305201190 Información oficial sobre el partido 305201190 en Hattrick

15.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VII.764 (38800)

Racing Hastalamuerte Alineación oficial del equipo 'Racing Hastalamuerte' en el partido 1 - 5 -_ThE INmOrTaLS_- Alineación oficial del equipo '-_ThE INmOrTaLS_-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Hastalamuerte Alineación oficial del equipo 'Racing Hastalamuerte' en el partido 1 - 1 -_ThE INmOrTaLS_- Alineación oficial del equipo '-_ThE INmOrTaLS_-' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Hastalamuerte

Goles Goles

  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Hastalamuerte van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en José Andrade en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Hastalamuerte va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Lukas Gabrielsen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Olexiy Krymskiy de Hastalamuerte va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Olexiy Krymskiy no s'ho podia creure.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hastalamuerte va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rémi Chalal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Olexiy Krymskiy de Hastalamuerte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

-_ThE INmOrTaLS_-

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a José Daniel Riera quedar desmarcat i marcar per a INmOrTaLs al minut 17. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Roger Masoliver va augmentar l'avantatge de INmOrTaLs a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 22 minuts, Oriol Bou va superar per velocitat José Andrade per posar el 0 - 3 al marcador.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de INmOrTaLs. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Genís Pallisé xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roger Masoliver de INmOrTaLs l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 43 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Oriol Bou va xutar magistralment una falta al minut 2 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Roger Masoliver va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): José Daniel Riera de INmOrTaLs va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Iturrate va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Oscar Robles de INmOrTaLs va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José Victor Larrañaga va prendre el seu rol al minut 87.