Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALL STARS12 (800631) - Destellos de calidade (989585) » 305201131: T32/J6/VII

Liga 305201131 Información oficial sobre el partido 305201131 en Hattrick

08.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VII.763 (38799)

AC Toreno Alineación oficial del equipo 'AC Toreno' en el partido 0 - 2 Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Toreno Alineación oficial del equipo 'AC Toreno' en el partido 1 - 1 Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Toreno

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Anders Johannessen quasi dona a leonés l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Mitja Pršina quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 210 Minuto 87 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Anders Johannessen quasi empata el partit al minut 87, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Anders Johannessen no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Barry Vles.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mitja Pršina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Elias Fischer de leonés es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Destellos de calidade

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Joachim Hierwek que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Destellos.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pavel Bogdanov, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Destellos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ambarisa Singh, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Destellos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Avigdor Strauss va desviar el xut final de Fabio Bellomo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fabio Bellomo després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Avigdor Strauss va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Emilio Rábade de Destellos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Destellos va fer una substitució al minut 36. Gert-Marijn Vennema va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ilmo Taimioja.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Robert-Jan Boelhouwer probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Fabio Bellomo va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.