Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OsQ3 de Vigo (994237) - MARE NOSTRUM CF (440022) » 305200418: T32/J10/VII

Liga 305200418 Información oficial sobre el partido 305200418 en Hattrick

05.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VII.750 (38786)

Pratenses f.c. Alineación oficial del equipo 'Pratenses f.c.' en el partido 0 - 0 MARE NOSTRUM CF Alineación oficial del equipo 'MARE NOSTRUM CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pratenses f.c. Alineación oficial del equipo 'Pratenses f.c.' en el partido 2 - 0 MARE NOSTRUM CF Alineación oficial del equipo 'MARE NOSTRUM CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pratenses f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Pratenses va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ofelio Galarza va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gonzalo Espanyol.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Luis Abruñedo del Pratenses ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rubén Montilla no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fernando Espada estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Francis Lacy de Pratenses es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

MARE NOSTRUM CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Francesc Caldentey que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NOSTRUM va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marek Szurlej, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 235 Minuto 72 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Şükrü Pırıldak, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Šimen Golob de NOSTRUM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.