Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Libunca (489535) - CD Rayo Sanluqueño (118310) » 305197694: T32/J1/VII

Liga 305197694 Información oficial sobre el partido 305197694 en Hattrick

04.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / VII.702 (38738)

Ciudad de Totana F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Totana F.C.' en el partido 5 - 1 vilapie Alineación oficial del equipo 'vilapie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ciudad de Totana F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Totana F.C.' en el partido 4 - 1 vilapie Alineación oficial del equipo 'vilapie' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad de Totana F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Ciudad va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Olav Herdlicka va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Ciudad va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Olav Herdlicka, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carlos Pitadas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Hendrik Tobai va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 79, en Philip Seekamp la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Hendrik Tobai que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Ciudad al minut 82, que va llançar ajustat al pal en Ivo Kozhuharov. 5 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Philip Seekamp una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Alberto Afonso Moura va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Ansfried Pramendorfer que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

vilapie

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): vilapie van aconseguir el 5 - 1 que retallava diferències al minut 83 quan Gabriel Argerich sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Sonny Sperling va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de vilapie va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adão Anica va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Maurizio Imhoff va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Thomas Prévoteau.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zé Carreiro de vilapie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Sonny Sperling de vilapie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.