Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atlético de Jaén SAD (1416924) - Obiwanpepoteam (1372741) » 305197394: T32/J10/VII

Liga 305197394 Información oficial sobre el partido 305197394 en Hattrick

05.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VII.696 (38732)

Club Atlético de Jaén SAD Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Jaén SAD' en el partido 1 - 2 Barcelonas atletico Alineación oficial del equipo 'Barcelonas atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Atlético de Jaén SAD Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Jaén SAD' en el partido 2 - 1 Barcelonas atletico Alineación oficial del equipo 'Barcelonas atletico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,5 % 23,0 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético de Jaén SAD

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del At. Jaén van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jukka-Pekka Pohjola va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luca Wachel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jukka-Pekka Pohjola de At. Jaén va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Selim Önol del At. Jaén ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Masaki Sasada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Jukka-Pekka Pohjola de At. Jaén va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Kimmo Kaikkonen va prendre el seu rol al minut 80.

Barcelonas atletico

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, Jakub Straub va pentinar un córner cap al segon pal que Esa Tokoi va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 86, en Agis Chaidemenos la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jakub Straub que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Ulf Ivarsson, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Teo Wiedeking no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Esa Tokoi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Agis Chaidemenos de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Es duien 56 minuts de partit jugats quan Jens Gillström va estar a punt de posar per davant a Barcelonas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ulf Ivarsson va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Bastien Sachse va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dániel Bozóky de Barcelonas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Agis Chaidemenos va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Barcelonas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.