Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

karam and zain (779436) - Dromedarios F.C. (435011) » 305196454: T32/J13/VII

Liga 305196454 Información oficial sobre el partido 305196454 en Hattrick

26.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / VII.679 (38715)

SaKr0 Comunity Experience Alineación oficial del equipo 'SaKr0 Comunity Experience ' en el partido 0 - 2 New Atomms C.F. Alineación oficial del equipo 'New Atomms C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SaKr0 Comunity Experience Alineación oficial del equipo 'SaKr0 Comunity Experience ' en el partido 2 - 1 New Atomms C.F. Alineación oficial del equipo 'New Atomms C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,3 % 5,4 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SaKr0 Comunity Experience

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Gabino Abaloira va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Experience.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gonzalo Oneto va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Gabali va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Gabali va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Arturo Luque va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Gonzalo Oneto va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Experience enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabino Abaloira de Experience la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salva Nando es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Salva Nando de Experience es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 41.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72, Ismael Argüeso de Experience va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Luis Compres no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

New Atomms C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fuco Laya es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Friedrich Gockner va augmentar l'avantatge de Atomms a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rüdiger Muttenthaler després de 51 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hakan Birand va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Samba Gandegora ocupà el lloc d'en Simão Granjo al 69 minuts, dos minuts després que el jugador de Atomms quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Václav Sita probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.