Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tyrrel Corp. (441050) - Vicentaco siempre a tope (1582031) » 305195532: T32/J6/VII

Liga 305195532 Información oficial sobre el partido 305195532 en Hattrick

08.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VII.663 (38699)

C.E. Xilvar Alineación oficial del equipo 'C.E. Xilvar' en el partido 0 - 1 Vicentaco siempre a tope Alineación oficial del equipo 'Vicentaco siempre a tope' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E. Xilvar Alineación oficial del equipo 'C.E. Xilvar' en el partido 2 - 0 Vicentaco siempre a tope Alineación oficial del equipo 'Vicentaco siempre a tope' en el partido
Tiene mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Xilvar

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Xilvar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ramón Guzmán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Zubieta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ahmed Slaoui hauria d'haver estat gol al minut 86 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Ramón Guzmán va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Vicentaco siempre a tope

Goles Goles

  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 66 minuts, Hannes Volkerts va superar per velocitat Jan Váňa per posar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Javier Gómez va entorpir al marcador d'en Cyril Harthaus per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alexander Toledano. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Hannes Volkerts va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Iosif Semenov, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.