Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Betis F.C. (994576) - los gorriones de sumatra (1455907) » 305194701: T32/J9/VII

Liga 305194701 Información oficial sobre el partido 305194701 en Hattrick

29.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VII.648 (38684)

Real Betis F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Betis F.C.' en el partido 4 - 2 retorto Alineación oficial del equipo 'retorto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Real Betis F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Betis F.C.' en el partido 7 - 2 retorto Alineación oficial del equipo 'retorto' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Betis prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Julien Beauvillain va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jimi Eijndhoven, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Betis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 69.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Betis va aconseguir el 3 - 1 quan Nikša Hadžić va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nikša Hadžić, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Tzach Rossman, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Heikki Riepula va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de Betis Arkadiusz Langa va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Mario Braatz va entrar en el seu lloc.

retorto

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Tiziano Biagi que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, Tiziano Biagi va pentinar un córner cap al segon pal que Jean-Charles Thomas va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip retorto Jonathan Vincelot quasi marca al minut 13 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Wim Reyntjens l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matthew Van Even de retorto es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Lapeña de retorto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonathan Vincelot de retorto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Antonio Iborra de retorto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.