Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orgull Gironi (1366463) - Siglo XX (1334805) » 305194447: T32/J2/VII

Liga 305194447 Información oficial sobre el partido 305194447 en Hattrick

11.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VII.644 (38680)

CUSPEDRIÑOS D'ARRIBA Alineación oficial del equipo 'CUSPEDRIÑOS D'ARRIBA' en el partido 1 - 0 Xanadú Cf Alineación oficial del equipo 'Xanadú Cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CUSPEDRIÑOS D'ARRIBA Alineación oficial del equipo 'CUSPEDRIÑOS D'ARRIBA' en el partido 0 - 1 Xanadú Cf Alineación oficial del equipo 'Xanadú Cf' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUSPEDRIÑOS D'ARRIBA

Goles Goles

  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): El CUSPEDRIÑOS era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pete Begay va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CUSPEDRIÑOS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aroldo Tocci, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CUSPEDRIÑOS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pete Begay va sortir per sobre el travesser.
  • 209 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Washington Araújo van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Gaetano Maltzeff a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Ronny Rönnskär va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de CUSPEDRIÑOS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ronny Rönnskär, en lloc de córrer, relliscava.

Xanadú Cf

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): El Xanadú va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 9 amb un llançament de falta perillós. En Ilmar Viidemann però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 65 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Xanadú al minut 65, però el xut de Ilmar Viidemann va topar amb la tanca defensiva.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Memati Hayal de Xanadú va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joan Manel Gorgues va entrar en el seu lloc.