Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

badalona moritz (1335833) - MARAGALLERS (1589305) » 305193711: T32/J14/VII

Liga 305193711 Información oficial sobre el partido 305193711 en Hattrick

05.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / VII.630 (38666)

Las Rozas C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Rozas C.F.' en el partido 2 - 1 MARAGALLERS Alineación oficial del equipo 'MARAGALLERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Rozas C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Rozas C.F.' en el partido 2 - 0 MARAGALLERS Alineación oficial del equipo 'MARAGALLERS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Rozas C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Javier Helguera arribés a peus de Gianpiero Capone, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Rozas el 1 - 0.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rozas contenien la respiració mentre en Frédéric Cavalière s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Rozas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gianpiero Capone, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Gianpiero Capone de Rozas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64, Julio Oñate arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Charles Francis de Rozas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

MARAGALLERS

Goles Goles

  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de MARAGALLERS van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Aloísio Lampreia.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Alemparte Gallardo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nico Carlino, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de MARAGALLERS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alberto Mínguez Ochoa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Tuure Ihanus va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Peter Ehnlius va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): El jugador de MARAGALLERS Christophe Lheureux va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Nils Hopland va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Leôncio Jacinto de MARAGALLERS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joan Enric Amela va prendre el seu rol al minut 75.