Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la legión (308953) - jota erre (1415506) » 305193661: T32/J1/VII

Liga 305193661 Información oficial sobre el partido 305193661 en Hattrick

04.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / VII.630 (38666)

Valencian Team Alineación oficial del equipo 'Valencian Team' en el partido 5 - 3 jota erre Alineación oficial del equipo 'jota erre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Valencian Team Alineación oficial del equipo 'Valencian Team' en el partido 5 - 2 jota erre Alineación oficial del equipo 'jota erre' en el partido
Tiene un resultado normal 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,8 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencian Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Thomas Harang va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Valencian empatava el partit, 1 a 1, al minut 25.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Thomas Harang, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Valencian van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mikołaj Alot va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Valencian contenien la respiració mentre en Mikołaj Alot s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Valencian va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mikołaj Alot progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, Fedor Hullekes gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 69 de partit, quan un jugador de Valencian, en Iago Quadros, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Peter Ståldahl, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

jota erre

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mihkel Niidumaa es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 41 minuts quan Michael Pellereau va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Nicolas Lemière, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Michael Pellereau que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a jota.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Dickie Cousins va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Jerzy Gogola de jota va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): jota va fer una substitució al minut 43. Michael Pellereau va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Enrique Virués.