Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

babosas (1418069) - Getxo FC (1417032) » 305193464: T32/J8/VII

Liga 305193464 Información oficial sobre el partido 305193464 en Hattrick

22.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VII.626 (38662)

frank kappra Alineación oficial del equipo 'frank kappra' en el partido 0 - 2 Getxo FC Alineación oficial del equipo 'Getxo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
frank kappra Alineación oficial del equipo 'frank kappra' en el partido 1 - 2 Getxo FC Alineación oficial del equipo 'Getxo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frank kappra

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): kappra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alberto Villalcázar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mark Sitnik.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Lucendo de kappra es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Afonso Freire de kappra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): kappra es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ángel Pérez Urbina no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Víctor Guzmán al camp.

Getxo FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 83 minuts, Archie Storey va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Grégoire Belloir de Getxo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del kappra. La jugada d'estratègia del Getxo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vlado Balšić va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Getxo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marcel de Diesbach va desviar el xut final de Archie Storey després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Brian Barslev quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marcel de Diesbach, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vlado Balšić de Getxo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.