Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD.REAL-TERMOPILAS (1422042) - CA Valladolid (488149) » 305190140: T32/J3/VII

Liga 305190140 Información oficial sobre el partido 305190140 en Hattrick

18.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VII.567 (38603)

Canri Team Alineación oficial del equipo 'Canri Team' en el partido 2 - 4 Cantaburros fclub Alineación oficial del equipo 'Cantaburros fclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Canri Team Alineación oficial del equipo 'Canri Team' en el partido 2 - 0 Cantaburros fclub Alineación oficial del equipo 'Cantaburros fclub' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canri Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Canri, atacant per l'esquerra al minut 8, va aprofitar el magnífic llançament de Mats Holborg per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 109 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Jan Hagelflod va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Johan Christensen va aprofitar el regal, anotant el 1 - 3.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Canri van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fernando Maestre Cozar va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Canri va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 33 que Jordi Faulí no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Canri va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Malte Sparre va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristian Benz de Canri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jesús Miguel Ballestero, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Sten Rooselaar que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Cantaburros fclub

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Petteri Helminen per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Cantaburros va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Anatol Brezeanu va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Cantaburros va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Anatol Brezeanu va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Anatol Brezeanu quasi aconsegueix empatar per Cantaburros al minut 20, però Zenón Alfeirán va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.