Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Margaritos (994045) - EuroAmerica (436577) » 305190020: T32/J1/VII

Liga 305190020 Información oficial sobre el partido 305190020 en Hattrick

04.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / VII.565 (38601)

Beta Phi Epsilon Alineación oficial del equipo 'Beta Phi Epsilon' en el partido 2 - 1 Palanke S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Palanke S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Beta Phi Epsilon Alineación oficial del equipo 'Beta Phi Epsilon' en el partido 4 - 1 Palanke S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Palanke S.A.D.' en el partido
Tiene mala suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beta Phi Epsilon

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Nicola Sardone va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): En Valerio Aloigi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Epsilon, un peu providencial d'en Ivan Vincetić va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): Epsilon van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 4 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Nicola Sardone no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Epsilon va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nicola Sardone en un 1 contra 1 amb el porter Željko Ivaz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juan Macías Reja va rematar alt.
  • 289 Minuto 83 (Ocasión evento especial): En Marc Cadle, al minut 83 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Engelhard Wollenberg el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Keistas Kulis de Epsilon es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Marc Cadle, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Valerio Aloigi probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Palanke S.A.D.

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marcos Juaneda va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Eric Simion va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paolo Russo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Julio Uriguen va fer una magnífica centrada, però la rematada de Željko Maržić va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Palanke creava perill des de la dreta al minut 80, però en Paolo Russo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eric Simion desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Engelhard Wollenberg quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elmer Hermsen.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcos Juaneda de Palanke es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Julio Uriguen de Palanke va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Kimmo Niittymaa de Palanke va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ewout Wouters va prendre el seu rol al minut 70.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Pierre-Philippe Depoortere ocupà el lloc d'en Ewout Wouters al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Palanke quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.