Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caimanes de Comillos Retorcios F.C (1332505) - Abremata (440087) » 305189768: T32/J8/VII

Liga 305189768 Información oficial sobre el partido 305189768 en Hattrick

22.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VII.560 (38596)

PEZ F.C. Alineación oficial del equipo 'PEZ F.C.' en el partido 0 - 3 Duendecillos cuánticos de Schrödinger Alineación oficial del equipo 'Duendecillos cuánticos de Schrödinger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PEZ F.C. Alineación oficial del equipo 'PEZ F.C.' en el partido 1 - 4 Duendecillos cuánticos de Schrödinger Alineación oficial del equipo 'Duendecillos cuánticos de Schrödinger' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEZ F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 el F.C. va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jerónimo García de Barbón no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Jesus Valente va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Domenico Dubin s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Duendecillos cuánticos de Schrödinger

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Cesc Sans va acabar en una passada genial cap al jugador de Duendes Svend Norsker, que va marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Duendes va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Dumitru Mirea.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Şaban Üsgen va augmentar l'avantatge de Duendes a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Zvonimir Matošić va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Zvonimir Matošić, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Duendes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Silvester Timmermans de Duendes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Stefan Philipsen després que el jugador de Duendes li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Cesc Sans ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): Zvonimir Matošić estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.