Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapido Camuñas F.C. (1435787) - claret (1431321) » 305189558: T32/J12/VII

Liga 305189558 Información oficial sobre el partido 305189558 en Hattrick

19.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 12 / VII.556 (38592)

Rapido Camuñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rapido Camuñas F.C.' en el partido 2 - 2 Benissiva F.C Alineación oficial del equipo 'Benissiva F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rapido Camuñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rapido Camuñas F.C.' en el partido 6 - 0 Benissiva F.C Alineación oficial del equipo 'Benissiva F.C' en el partido
Es un cenizo 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido Camuñas F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 65 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 65 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Andrei Meyer, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el R.C.F.C. a l'empat.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): R.C.F.C. equilibrava la balança al minut 82. En Horst-Dieter Grapengießer, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Luis Manuel Reyes de R.C.F.C. va intentar batre la porteria rival al minut 8 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Horst-Dieter Grapengießer va estar a punt de marcar al minut 27 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Luis Manuel Reyes va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 62 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 210 Minuto 71 (Ocasión de falta): Horst-Dieter Grapengießer va llançar una falta directa al minut 71 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 83 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Horst-Dieter Grapengießer va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Carnicero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Rafael Carnicero de R.C.F.C. es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 66.

Benissiva F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Benissiva prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sven Rasmus Ammon.
  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Benissiva el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Artur Poch va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Fabio Antenucci va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 20, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Luis Miguel Peña Lorca va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gandolfo Defranceschi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nil Querol. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artur Poch.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): El jugador de Benissiva Jean Morand va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Xesús Lestegás va entrar en el seu lloc.