Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

patataman (441735) - HeyTeam (775003) » 305188295: T32/J4/VII

Liga 305188295 Información oficial sobre el partido 305188295 en Hattrick

25.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / VII.534 (38570)

tarara team Alineación oficial del equipo 'tarara team' en el partido 1 - 1 Rayon de Soleil Alineación oficial del equipo 'Rayon de Soleil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tarara team Alineación oficial del equipo 'tarara team' en el partido 2 - 1 Rayon de Soleil Alineación oficial del equipo 'Rayon de Soleil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,8 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tarara team

Goles Goles

  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 35. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Zoran Soldatović va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Foppe Goerend arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): El jugador de tarara Turk Ibn-Anwar va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Harri Loman va entrar en el seu lloc.

Rayon de Soleil

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Manolo Cirarruistia sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Rafael Rubio Pérez que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Rafael Rubio Pérez va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Manolo Cirarruistia, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Climent Torner va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pedro Velázquez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Es duien 58 minuts de partit jugats quan Raúl Moya Malapeira va estar a punt de posar per davant a Soleil amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jorge Helguera va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Rubio Pérez de Soleil la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Era el minut 23 quan després d'una dura entrada, el jugador Raúl Olabarri de Soleil s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.