Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manresa-La Parada II (118369) - Darkkor FC (489601) » 305186809: T32/J10/VII

Liga 305186809 Información oficial sobre el partido 305186809 en Hattrick

05.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VII.507 (38543)

Manresa-La Parada II Alineación oficial del equipo 'Manresa-La Parada II' en el partido 2 - 4 Darkkor FC Alineación oficial del equipo 'Darkkor FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Manresa-La Parada II Alineación oficial del equipo 'Manresa-La Parada II' en el partido 2 - 1 Darkkor FC Alineación oficial del equipo 'Darkkor FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manresa-La Parada II

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Eduardo Aleixo va anar directament als peus de Boris Jachmann que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 114 Minuto 43 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 43. Kevin Kwiatkowska, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Kevin Kwiatkowska va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Ricardo Teixeira Pinto va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 224 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 51, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Kevin Kwiatkowska sempre els tira per la dreta i en Leonhard Laul, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 el Manresa-La va posar setge sobre la defensa central visitant però en Boris Jachmann no va estar gens encertat.

Darkkor FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Darkkor va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Manel García de Alcaraz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Clément Moutarde que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Darkkor va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Gonçal Sasplugas rematés de volea a la xarxa. El 0 - 2 pujava al marcador al minut 37.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 55, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Cândido Cardoso es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Darkkor va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 59, quan Cândido Cardoso, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Emilio Peña, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gonçal Sasplugas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Rafael Marañón va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Darkkor, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Iñaki Gerrikaetxebarria va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.