Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sangre Vikinga (1418882) - Portugalete FC (308748) » 305185059: T32/J6/VII

Liga 305185059 Información oficial sobre el partido 305185059 en Hattrick

08.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VII.476 (38512)

Real Raiman-club Alineación oficial del equipo 'Real Raiman-club' en el partido 2 - 2 Portugalete FC Alineación oficial del equipo 'Portugalete FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Raiman-club Alineación oficial del equipo 'Real Raiman-club' en el partido 2 - 1 Portugalete FC Alineación oficial del equipo 'Portugalete FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Raiman-club

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 30 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mirek Zelený llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): El gol de falta de Mirek Zelený sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 38 i ampliar l'avantatge de Raiman-club a 2 - 0.
  • 109 Minuto 49 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Felipe Mata Luque es va complicar la vida al minut 49 intentant esquivar Fabian Svensson en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Portugalete, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Raiman-club va estar a punt de posar-se per davant al minut 74 però Alen Gambin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrick Delisle de Raiman-club va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dennis Peschta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Portugalete FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 57 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Antonakis Atsalakis marqués l'empat. Al minut 57 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fabian Svensson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Antti Jämsen es va comportar com un juvenil al minut 81 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pascal Beziat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Esteban Deprez ocupà el lloc d'en Mirosław Fojcik al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de Portugalete quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.