Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Navarro (795989) - lasagudasfc (437248) » 305184929: T32/J2/VII

Liga 305184929 Información oficial sobre el partido 305184929 en Hattrick

11.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VII.474 (38510)

Cantimbencs Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs' en el partido 3 - 1 lasagudasfc Alineación oficial del equipo 'lasagudasfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cantimbencs Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs' en el partido 0 - 1 lasagudasfc Alineación oficial del equipo 'lasagudasfc' en el partido
Tiene bastante suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cantimbencs

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Bertrand Frijters de Cantimbencs va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bertrand Frijters, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cantimbencs se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 41.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cantimbencs va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lennart Ulrichskirchen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pascual Arganzua va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 27 de joc.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Nikola Trifunac va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 31, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Abu Darwish gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Wesly De Schamphelaere va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cantimbencs va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bertrand Frijters, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Uriele Merola de Cantimbencs es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Ruben Gasbarro va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

lasagudasfc

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): lasagudasfc va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Eduardo Segovia García va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cantimbencs. La jugada d'estratègia del lasagudasfc per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en David Casabares va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Segovia García de lasagudasfc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): Jorge Abade estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.