Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Otxarkoaga Fc (1437339) - F.C.Santa Marina (48570) » 305182015: T32/J2/VII

Liga 305182015 Información oficial sobre el partido 305182015 en Hattrick

11.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VII.422 (38458)

Zoritaresort Alineación oficial del equipo 'Zoritaresort' en el partido 1 - 2 Black Bass Alineación oficial del equipo 'Black Bass' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zoritaresort Alineación oficial del equipo 'Zoritaresort' en el partido 2 - 1 Black Bass Alineación oficial del equipo 'Black Bass' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,0 % 20,8 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zoritaresort

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 28 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Piet Burquel llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Manolo Ramírez, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Bass, però Alberto Urdapilleta no va poder encertar el xut.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Zoritaresort va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alberto Urdapilleta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Juarrero.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico Di Puorto de Zoritaresort va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Macías de Zoritaresort la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Black Bass

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Manolo Ramírez que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador de Bass Ektoras Sarantis va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 82 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bass que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ektoras Sarantis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Guerau Marzal va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Eduardo Amigo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ektoras Sarantis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.