Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath Pucelista (1421905) - Artema C.F. (119892) » 305181673: T32/J14/VII

Liga 305181673 Información oficial sobre el partido 305181673 en Hattrick

05.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / VII.415 (38451)

Desterrados C.F Alineación oficial del equipo 'Desterrados C.F' en el partido 0 - 0 Peña Justa Alineación oficial del equipo 'Peña Justa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Desterrados C.F Alineación oficial del equipo 'Desterrados C.F' en el partido 0 - 1 Peña Justa Alineación oficial del equipo 'Peña Justa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,7 % 2,2 % 82,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desterrados C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Barak Orbach va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nick Kühleis va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Albert-Jan Schaffers va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Nick Kühleis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vicente Irurosqui! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Desterrados va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejandro Ucieda, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Desterrados, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Juan Bautista de Luelmo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Samuel Pérez de Desterrados es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pep Pont.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Raúl Urtiaga de Desterrados va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marc Roig va prendre el seu rol al minut 35.

Peña Justa

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Mogens Schaufuss va estar a punt de posar per davant a Justa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marc Roig va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hasan Babayiğit de Justa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Mats Everskär de Justa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José María Alonso Soto de Justa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): José María Alonso Soto estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.