Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

imperioso (795392) - R.Valladolid C.F (1335512) » 305181221: T32/J13/VII

Liga 305181221 Información oficial sobre el partido 305181221 en Hattrick

26.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / VII.407 (38443)

imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 1 - 2 Mosketeer Alineación oficial del equipo 'Mosketeer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 2 - 0 Mosketeer Alineación oficial del equipo 'Mosketeer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

imperioso

Goles Goles

  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Passats 54 minuts, Bogdan Ciupka, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. imperioso es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bogdan Ciupka va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Wouter van der Ban va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de imperioso se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Augustin Keglević va estar a punt d'empatar per a imperioso quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Enrique Molina Montes va desviar la pilota a l'últim instant.

Mosketeer

Goles Goles

  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Mosketeer va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Lucas Company aconseguint el 1 - 1.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 80, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Raúl Estremera es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mosketeer que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Plamen Peev, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mosketeer van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Urbano Cesariños va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Josep Maria Pagès de Mosketeer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Vladan Krivokapić va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.