Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SANTA AMALIA FOOTBALL DE CLUB (794594) - Servipc Parador fc (1333749) » 305179903: T32/J6/VII

Liga 305179903 Información oficial sobre el partido 305179903 en Hattrick

08.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VII.384 (38420)

manugol Alineación oficial del equipo 'manugol' en el partido 0 - 0 Trasgus Montañeses Alineación oficial del equipo 'Trasgus Montañeses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
manugol Alineación oficial del equipo 'manugol' en el partido 0 - 2 Trasgus Montañeses Alineación oficial del equipo 'Trasgus Montañeses' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

manugol

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Montañeses. La jugada d'estratègia del manugol per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Augusto Carocha va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): manugol va estar a punt de posar-se per davant al minut 52 però Augusto Carocha va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Omer Klinger va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Miquel Rubio Saenz es va comportar com un juvenil al minut 86 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Carlos Despinal estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Pablo Zaray va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Trasgus Montañeses

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Lin Gay-Yuen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 274 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Al minut 17, Leo Perosa de Montañeses va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Montañeses va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Sansão Mascarenhas va quedar-se sol davant el porter Jordi Gràcia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miquel Rubio Saenz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Leo Perosa de Montañeses, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 87, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benjamin Mora de Montañeses es va guanyar la targeta groga merescudament.