Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Paticojos (1595168) - BergondoFC (1414977) » 305179114: T32/J4/VII

Liga 305179114 Información oficial sobre el partido 305179114 en Hattrick

25.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / VII.370 (38406)

C.F. Paticojos Alineación oficial del equipo 'C.F. Paticojos' en el partido 0 - 2 riera fever Alineación oficial del equipo 'riera fever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Paticojos Alineación oficial del equipo 'C.F. Paticojos' en el partido 1 - 0 riera fever Alineación oficial del equipo 'riera fever' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Paticojos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eoin MacGorie de Paticojos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Şensoy Otçu.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Dominik Balogh va sortir coix del terreny de joc, substituït per Şensoy Otçu. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

riera fever

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): riera va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Bob Paridaen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Paolo Paglia que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Clemens de Wit va treure un córner llarg cap al segon pal que en Silviu Cocoş, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Şensoy Otçu va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de riera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Clemens de Wit, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de riera van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Silviu Cocoş va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de riera va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bob Paridaen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Clemens de Wit de riera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Era el minut 79 quan després d'una dura entrada, el jugador Manuel Viñambre de riera s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Clemens de Wit, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.