Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CubaSoccer (30574) - Tineo (437730) » 305178544: T32/J2/VII

Liga 305178544 Información oficial sobre el partido 305178544 en Hattrick

11.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VII.360 (38396)

freas Alineación oficial del equipo 'freas' en el partido 0 - 1 Tineo Alineación oficial del equipo 'Tineo' en el partido
freas Alineación oficial del equipo 'freas' en el partido 0 - 1 Tineo Alineación oficial del equipo 'Tineo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
freas Alineación oficial del equipo 'freas' en el partido 0 - 1 Tineo Alineación oficial del equipo 'Tineo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

freas

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 21, el freas estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Joep Eisma va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El freas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Rafael Maino va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de freas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Maestro Líster, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anders Andersson de freas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 72 de partit, quan un jugador de freas, en Rafael Maino, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Eliseo Rendón probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tineo

Goles Goles

  • 174 Minuto 83 (Gol de penalti): Julián Madrid va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 83 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Mustapha Ghazouani de Tineo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, un refús desafortunat de Guillermo Antúnez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Detlef Fehser no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Joppe Gleijm va estar a punt de posar per davant a Tineo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guillermo Antúnez va impedir un gol cantat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Niklas Hermanns va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.