Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golfo CF (48610) - Cenza Canteira (312454) » 305178350: T32/J10/VII

Liga 305178350 Información oficial sobre el partido 305178350 en Hattrick

05.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VII.356 (38392)

taragona Alineación oficial del equipo 'taragona' en el partido 0 - 9 macabi d'aixecar Alineación oficial del equipo 'macabi d'aixecar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
taragona Alineación oficial del equipo 'taragona' en el partido 0 - 6 macabi d'aixecar Alineación oficial del equipo 'macabi d'aixecar' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

taragona

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mike Schalcher va marxar de Kazimir Makarshin en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de taragona van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

macabi d'aixecar

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Giorgio Spolaore es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Hermann Hannesschlaeger de daixecar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Valentin Lenoble va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de daixecar, Giorgio Spolaore, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Giorgio Spolaore va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Aldo Ammannati va augmentar l'avantatge de daixecar a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al daixecar per augmentar la diferència al marcador a 0 - 6 al minut 53. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Thomas Faure. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Thomas Faure va treure un córner llarg cap al segon pal que en Kazimir Makarshin, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 7.
  • 136 Minuto 69 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Pau Clairac es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Hermann Hannesschlaeger per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 69 passava a ser 0 - 8.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en David Vidal Moragas de daixecar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 9 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Abelardo Navia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abel Castellarnau, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Abel Castellarnau va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hermann Hannesschlaeger, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, David Vidal Moragas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.