Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SonsecaFC (124976) - Ponzenia F.C. (49056) » 305176768: T32/J6/VII

Liga 305176768 Información oficial sobre el partido 305176768 en Hattrick

08.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VII.328 (38364)

Cuchipanda Alineación oficial del equipo 'Cuchipanda' en el partido 2 - 0 Los sicarios de Jimy Alineación oficial del equipo 'Los sicarios de Jimy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cuchipanda Alineación oficial del equipo 'Cuchipanda' en el partido 1 - 2 Los sicarios de Jimy Alineación oficial del equipo 'Los sicarios de Jimy' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,5 % 56,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuchipanda

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Cuchipanda va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Cristiano Guglielmino va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Cuchipanda va augmentar la diferència quan Stefan Oskarsson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ettore Idone.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignat Guly de Cuchipanda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ettore Idone va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Los sicarios de Jimy

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Peter Hagelgren ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): sicarios va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Svein Simonsen va desviar el xut final de Peter Hagelgren després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 235 Minuto 54 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Jari Riga es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 54, però el porter va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Jari Riga va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Svein Simonsen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Alberto Dieste quasi aconsegueix empatar per sicarios al minut 83, però Svein Simonsen va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de sicarios a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carlos Casanavate va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Peter Hagelgren es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jari Riga no era cap impediment.