Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZARAGOZA DEPORTIVO. (794140) - Balteam (1590185) » 305175487: T32/J8/VII

Liga 305175487 Información oficial sobre el partido 305175487 en Hattrick

22.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VII.305 (38341)

F.C. Chatarras Alineación oficial del equipo 'F.C. Chatarras' en el partido 0 - 3 Goimil Team Alineación oficial del equipo 'Goimil Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Chatarras Alineación oficial del equipo 'F.C. Chatarras' en el partido 0 - 1 Goimil Team Alineación oficial del equipo 'Goimil Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Chatarras

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chatarras va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Matthias Ontl, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chatarras va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Patrick Delaporte va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Marc Girard va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Chatarras estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Noah Silooy va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Goimil Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, Goimil es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Francisco Hocera es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37, una falta xutada per Cesare Piralla va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Goimil. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Cesare Piralla sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Maxime Jacot que, efectivament, va fer pujar el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Alfredo Lodares. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Boris Fischergrube quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Amílcar Queirós Silva, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ottaviano Colella de Goimil es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Armin Schafflützel de Goimil la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Hocera de Goimil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Antoine Lebigre, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ottaviano Colella estava fent un bon partit.