Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZARAGOZA DEPORTIVO. (794140) - Los 11 Magnificos (797908) » 305175467: T32/J2/VII

Liga 305175467 Información oficial sobre el partido 305175467 en Hattrick

11.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VII.305 (38341)

F.C. Chatarras Alineación oficial del equipo 'F.C. Chatarras' en el partido 2 - 0 c.d. despeñados Alineación oficial del equipo 'c.d. despeñados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Chatarras Alineación oficial del equipo 'F.C. Chatarras' en el partido 1 - 1 c.d. despeñados Alineación oficial del equipo 'c.d. despeñados' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,4 % 66,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Chatarras

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Passats 44 minuts, Ştefan Vulcan, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Chatarras es posava per davant!
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Chatarras va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 73, quan Ilari Välikangas, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chatarras va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ştefan Vulcan va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cyrille Deshors va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Shegan Tolka va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Chatarras van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Matthias Ontl no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ezra Brook de Chatarras va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Stéphane Juret de Chatarras va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Patrick Delaporte va prendre el seu rol al minut 44.

c.d. despeñados

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En 姚 (Yao) 荣卓 (Rongzhuo) ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del despeñados van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dário Figueira, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): despeñados va tenir l'empat a l'abast de la mà quan 姚 (Yao) 荣卓 (Rongzhuo) es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Dário Figueira va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.