Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D.ELPORRILLO (117958) - abelleira team (779623) » 305174517: T32/J3/VII

Liga 305174517 Información oficial sobre el partido 305174517 en Hattrick

18.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VII.288 (38324)

S.D.ELPORRILLO Alineación oficial del equipo 'S.D.ELPORRILLO' en el partido 4 - 2 Tanga Langa C.F Alineación oficial del equipo 'Tanga Langa C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
S.D.ELPORRILLO Alineación oficial del equipo 'S.D.ELPORRILLO' en el partido 4 - 3 Tanga Langa C.F Alineación oficial del equipo 'Tanga Langa C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,6 % 32,5 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D.ELPORRILLO

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Roger Dinwoodie, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del S.D.ELPORRILLO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 19.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els seguidors del S.D.ELPORRILLO contenien la respiració mentre en José Esteban Alzerreca s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): S.D.ELPORRILLO s'avançava al marcador al minut 77, després d'un rebot que va caçar en José Esteban Alzerreca per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de S.D.ELPORRILLO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Antonio Manuel Mira Castro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Manuel Mira Castro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Manuel Mira Castro va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Manolo Vivaldo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Nicolas Hunault gairebé va marcar per a S.D.ELPORRILLO des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tanga Langa C.F

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Manuel Couto de Tanga marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 en Manuel Couto va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tanga que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Sotelo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Hernán Tomás Hernández va xutar magistralment una falta al minut 33 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Luis Saracina va encarar al porter al 86, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Mariño de Tanga es va guanyar la targeta groga merescudament.