Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atletico de Madrid SAD (308166) - Principe das bateas (1458564) » 305174139: T32/J7/VII

Liga 305174139 Información oficial sobre el partido 305174139 en Hattrick

15.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VII.281 (38317)

Matas Verdes II Alineación oficial del equipo 'Matas Verdes II' en el partido 3 - 1 Racing Andratx Alineación oficial del equipo 'Racing Andratx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Matas Verdes II Alineación oficial del equipo 'Matas Verdes II' en el partido 0 - 1 Racing Andratx Alineación oficial del equipo 'Racing Andratx' en el partido
Tiene bastante suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matas Verdes II

Goles Goles

  • 140 Minuto 59 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Matasii el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Lampis Tsiartas va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Matasii sabia com jugar al contraatac, i al minut 70, Gerardo Enciso va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Magnus Hansson després que el jugador de Matasii li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Matasii va fer una substitució al minut 62. Andris Zilemanis va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Dik de Leijer.

Racing Andratx

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Luis Villarmea va posar els visitants Andratx per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 109 Minuto 68 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Pablo Martínez Merino es va complicar la vida al minut 68 intentant esquivar Jacob den Toom en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Matasii, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Andratx que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tijn van Zetten, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 60 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Andratx al minut 60, però el xut de Gustavo Ardolo va topar amb la tanca defensiva.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ivo Salazar va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rodrigo Marino.