Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MalakaCF (1596021) - adrian estrella (120356) » 305172795: T32/J7/VII

Liga 305172795 Información oficial sobre el partido 305172795 en Hattrick

15.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VII.257 (38293)

Malaga Central Alineación oficial del equipo 'Malaga Central' en el partido 6 - 0 F.C. Ventorrillo Alineación oficial del equipo 'F.C. Ventorrillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Malaga Central Alineación oficial del equipo 'Malaga Central' en el partido 3 - 2 F.C. Ventorrillo Alineación oficial del equipo 'F.C. Ventorrillo' en el partido
Tiene bastante suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,2 % 9,1 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaga Central

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Saldıray Kumru va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Central.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Central va augmentar la diferència quan Giosue' Torresi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Central sabia com jugar al contraatac, i al minut 42, Govert Karreman va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 0.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Dylan Conil entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Central, un peu providencial d'en Ioan Petra va situar el 4-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miguel Amigo es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Central va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Steven Leach progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ioan Petra va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 35. En Nedo Bercini va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Govert Karreman es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Saldıray Kumru, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dylan Conil de Central es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

F.C. Ventorrillo

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 5 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Heinz-Rüdiger Giehse va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Magnus Sommaring va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Oscar Cabeza quasi redueix la diferència al marcador al minut 65, però una gran estirada d'en Roland Legden va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 74 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Heinz-Rüdiger Giehse amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.