Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tenna Rato, Enomentuvalve (1421996) - los mojoncillos (995712) » 305172263: T32/J13/VII

Liga 305172263 Información oficial sobre el partido 305172263 en Hattrick

26.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / VII.247 (38283)

stormeye Alineación oficial del equipo 'stormeye' en el partido 3 - 4 los conquistadores de badajoz Alineación oficial del equipo 'los conquistadores de badajoz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
stormeye Alineación oficial del equipo 'stormeye' en el partido 2 - 6 los conquistadores de badajoz Alineación oficial del equipo 'los conquistadores de badajoz' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stormeye

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sigismundo Corporales, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del stormeye se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Daniel Cruset va incrementar l'avantatge de stormeye amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de stormeye al minut 40, que va llançar ajustat al pal en Daniel Cruset. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Xes Xul va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): En Xes Xul va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

los conquistadores de badajoz

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Enric Roura el va rematar Claudio De Nicola amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 151 Minuto 59 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 59, el jugador visitant Enric Roura va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Enric Roura marqués l'empat. Al minut 61 el marcador mostrava un empat a 3.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Domingo Urizar quedar desmarcat i marcar per a conquistadores al minut 76. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de conquistadores a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Raffaele Ghirelli va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 50, quan un error defensiu va deixar Juan Treviño completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matteo Della Corna de conquistadores es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Peter Söderskär que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.