Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TurboFlan C.D. (311703) - Marín FS (438794) » 305170175: T32/J9/VII

Liga 305170175 Información oficial sobre el partido 305170175 en Hattrick

29.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VII.210 (38246)

CSKA Xeneitor Alineación oficial del equipo 'CSKA Xeneitor' en el partido 1 - 1 pajarrakos layetanos Alineación oficial del equipo 'pajarrakos layetanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CSKA Xeneitor Alineación oficial del equipo 'CSKA Xeneitor' en el partido 4 - 1 pajarrakos layetanos Alineación oficial del equipo 'pajarrakos layetanos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA Xeneitor

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ville Terri, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CSKA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 17.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Álvaro Azpiazu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Rodolfo Ferragut es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

pajarrakos layetanos

Goles Goles

  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Włodzimierz Kamiński va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de WHISKERIA, Melvin Geerste, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 Antonio Luis Nicomedes va xutar a porteria des de la banda esquerra, però José Sarmiento va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Antonio Luis Nicomedes de WHISKERIA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 61, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Eduardo Alaín Bombal va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Sarmiento, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Eduardo Alaín Bombal, el jugador de WHISKERIA va ser expulsat al minut 68.