Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Giuval F.C. (801792) - Bellavista futbol sala (1414880) » 305170005: T32/J9/VII

Liga 305170005 Información oficial sobre el partido 305170005 en Hattrick

29.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VII.207 (38243)

A Xesta Alineación oficial del equipo 'A Xesta' en el partido 2 - 2 Bellavista futbol sala Alineación oficial del equipo 'Bellavista futbol sala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A Xesta Alineación oficial del equipo 'A Xesta' en el partido 1 - 2 Bellavista futbol sala Alineación oficial del equipo 'Bellavista futbol sala' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,8 % 46,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Xesta

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Juan de Dios Vega el va rematar Alfonso Riaza amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Xesta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ivars Tenass progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Amb 5 minuts disputats, Juan de Dios Vega gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Henri Haapasalmi va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Xesta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Christian Rubio Adán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Henri Haapasalmi.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Henri Haapasalmi al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Loïc Largeaud va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Bellavista futbol sala

Goles Goles

  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Lars Peter Just Frandsen va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 73 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Saygın Azamet va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bellavista Renan Soyutürk quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ángel Suescún l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Bellavista va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alberto Rodríguez va desviar el xut final de Miguel Serra després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lars Peter Just Frandsen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carsten Denis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.