Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piparros Team (1457490) - uri's (801779) » 305168164: T32/J11/VII

Liga 305168164 Información oficial sobre el partido 305168164 en Hattrick

12.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / VII.174 (38210)

Piparros Team Alineación oficial del equipo 'Piparros Team' en el partido 1 - 1 Calaf United C.F. Alineación oficial del equipo 'Calaf United C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Piparros Team Alineación oficial del equipo 'Piparros Team' en el partido 4 - 1 Calaf United C.F. Alineación oficial del equipo 'Calaf United C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piparros Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Jean-Marc Jonas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Piparros.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Richard Bonnefoy va entorpir al marcador d'en Jonathan Ghislain per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Jean-Marc Jonas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luís Vilar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krystian Bednarek de Piparros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30 de partit, el jugador Krystian Bednarek de Piparros es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Calaf United C.F.

Goles Goles

  • 164 Minuto 55 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Robert-Jan Balk marqués l'empat. Al minut 55 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Niceto Agüeras va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Frédéric Blanc va fer una jugada per la banda esquerra, però Dariusz Fulara va aturar el seu xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Jorge Bilbao semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.