Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salamanca Club Futbol (1419035) - Los Mac-Pashitos (441423) » 305167923: T32/J7/VII

Liga 305167923 Información oficial sobre el partido 305167923 en Hattrick

15.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VII.170 (38206)

Salamanca Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Salamanca Club Futbol' en el partido 0 - 0 Los Mac-Pashitos Alineación oficial del equipo 'Los Mac-Pashitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Salamanca Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Salamanca Club Futbol' en el partido 2 - 2 Los Mac-Pashitos Alineación oficial del equipo 'Los Mac-Pashitos' en el partido
Tiene mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,2 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamanca Club Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 19 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Erich Kaiblinger va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wienus Kamerman va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Bert Christensen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Mike Bredtmann del Salamanca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Salamanca va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sebastijonas Riveris va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bert Christensen.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mike Bredtmann de Salamanca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Mac-Pashitos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Nimrod Egozi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Teodósio Chinaglia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Teodósio Chinaglia va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nimrod Egozi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Mac-Pashitos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nimrod Egozi va desviar el xut final de Piero Colletti després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Xevi Soler quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones