Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berton F.C. (779783) - Suricats FC (1599309) » 305167338: T32/J14/VII

Liga 305167338 Información oficial sobre el partido 305167338 en Hattrick

05.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / VII.159 (38195)

Berton F.C. Alineación oficial del equipo 'Berton F.C.' en el partido 1 - 6 Suricats FC Alineación oficial del equipo 'Suricats FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Berton F.C. Alineación oficial del equipo 'Berton F.C.' en el partido 1 - 4 Suricats FC Alineación oficial del equipo 'Suricats FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berton F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bořivoj Sodomka ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Berton es posava per davant 1 a 0.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Olegario do Bolo ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Gust Herder probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Suricats FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Auke Taghon per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Carl Schmiedekoppel la va rematar Francesco Ginesu amb una magnífica volea que va fer pujar per a Suricats el 1 - 2.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 42 minuts, el tirador de faltes del Suricats va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kwinten Deroeck, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Suricats van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jarkko Saraneva va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Carl Schmiedekoppel va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Francesco Ginesu va augmentar l'avantatge de Suricats a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miroslav Čajbik que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Kwinten Deroeck de Suricats va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 52 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carl Schmiedekoppel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Miroslav Čajbik de Suricats va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fiorenzo Altieri de Suricats es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.