Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los panchos F.C (1332362) - klerats (1460586) » 305167264: T32/J10/VII

Liga 305167264 Información oficial sobre el partido 305167264 en Hattrick

05.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VII.158 (38194)

Las Cuestas C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Cuestas C.F.' en el partido 0 - 1 Cocinas Goyanes Alineación oficial del equipo 'Cocinas Goyanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Cuestas C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Cuestas C.F.' en el partido 2 - 0 Cocinas Goyanes Alineación oficial del equipo 'Cocinas Goyanes' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Cuestas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Alex Karkov va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Daniele Cavallin, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Rafa Sarachaga quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Després de 41 minuts, Cuestas va veure com el seu jugador Jan Thurm havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Eduardo Osete entraria per ocupar el seu lloc.

Cocinas Goyanes

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 17 minuts quan Armin Missbach va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Goyanes.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jan Thurm van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Grigoras Demetrescu a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Grigoras Demetrescu després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luis Gorostola va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Leon Rachor va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aurel Jula va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Leon Rachor de Goyanes va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 48 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Rafał Borzęcki, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.