Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Reginos (1367216) - Bar Maite FC (433763) » 305166869: T32/J8/VII

Liga 305166869 Información oficial sobre el partido 305166869 en Hattrick

22.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VII.151 (38187)

R.S.D ALCALÁ Alineación oficial del equipo 'R.S.D ALCALÁ' en el partido 1 - 2 Sporting de Gijon F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijon F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.S.D ALCALÁ Alineación oficial del equipo 'R.S.D ALCALÁ' en el partido 2 - 0 Sporting de Gijon F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijon F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.S.D ALCALÁ

Goles Goles

  • 100 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, Necmi Kayrak va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Guardiola va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Moisés Vidanes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): ALCALÁ va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miguel Guardiola ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Ibartola de ALCALÁ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sporting de Gijon F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 81 (Gol de falta): Gerwald Danhof va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 81. 0 - 1 per a Sporting.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en José Ena de Sporting l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sporting, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Thorsten Hanak va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sporting va anar a parar a la dreta de l'atac on en Teemu Wichmann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Gerwald Danhof, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.