Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TATO_Cf (1456235) - Atletico la Charca (486386) » 305166074: T32/J7/VII

Liga 305166074 Información oficial sobre el partido 305166074 en Hattrick

15.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VII.137 (38173)

The blackgreen devils Alineación oficial del equipo 'The blackgreen devils' en el partido 4 - 4 Atletico la Charca Alineación oficial del equipo 'Atletico la Charca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The blackgreen devils Alineación oficial del equipo 'The blackgreen devils' en el partido 2 - 3 Atletico la Charca Alineación oficial del equipo 'Atletico la Charca' en el partido
Tiene suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,3 % 63,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The blackgreen devils

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 37, Ambroży Szlachcikowski de blackgreen empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Morten Jessen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del blackgreen se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 38.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el blackgreen va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Morten Jessen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ambroży Szlachcikowski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Artur Bennàssar va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de blackgreen a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ambroży Szlachcikowski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Lucas Berntsson de blackgreen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lucas Berntsson es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): En Åge Kristensen ocupà el lloc d'en Stéphane Bonnamy al 2 minuts, dos minuts després que el jugador de blackgreen quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de blackgreen, en Barna Doszpoly, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Atletico la Charca

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fokko Ditmar quedar desmarcat i marcar per a Atletico al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atletico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Enrique Iriarte va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb 89 minuts jugats, Alexander Berntsen de Atletico va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 109 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Alexander Berntsen es va complicar la vida al minut 89 intentant esquivar Åge Kristensen en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del blackgreen, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 89 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Picio Silvar marcar un xut creuat des de la dreta.