Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mandril United (120089) - Villis City (1601656) » 305165920: T32/J10/VII

Liga 305165920 Información oficial sobre el partido 305165920 en Hattrick

05.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VII.134 (38170)

Mandril United Alineación oficial del equipo 'Mandril United' en el partido 2 - 0 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mandril United Alineación oficial del equipo 'Mandril United' en el partido 3 - 0 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mandril United

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 31, en Bittor Lorena la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Aleksi Surakka que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Javier Pérez Gil va augmentar l'avantatge de Mandril a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mandril a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Erik Coppolino va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 235 Minuto 87 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Julián Roure de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aleksi Surakka. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Villis City

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Villis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Massimo De Girolamo va quedar-se sol davant el porter Marko Jurišić, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Villis, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Ante Kobeščak va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tomàs Calafat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Villis puguin veure en Luis Ybarra jugant de nou; ja que al minut 30 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Atanas Dobrev el va substituir sense tenir temps d'escalfar.