Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

United Park (1366460) - gangs fc (1332551) » 305165913: T32/J8/VII

Liga 305165913 Información oficial sobre el partido 305165913 en Hattrick

22.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VII.134 (38170)

F.C Monchis Alineación oficial del equipo 'F.C Monchis' en el partido 5 - 3 Sporting de la Sala Alineación oficial del equipo 'Sporting de la Sala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C Monchis Alineación oficial del equipo 'F.C Monchis' en el partido 6 - 2 Sporting de la Sala Alineación oficial del equipo 'Sporting de la Sala' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Monchis

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Passat el minut 15 de joc, Nabil Snoussi facilitava les coses al Monchis amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 26, Nabil Snoussi de Monchis empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tobias van den Oever, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Monchis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 40.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Monchis va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 77 Tito Valiente Mariscal va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Monchis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Folkert Leers va posar el 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Jo van Altena va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Monchis.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Monchis la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tobias van den Oever de Monchis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): Tito Valiente Mariscal no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Sporting de la Sala

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Sebastián Rincón que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sporting van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jerzy Chwedoruk va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 160 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41 del partit, Tony Hembert va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Zvonimir Anđelković que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Sporting va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Olli-Pekka Kollin va desviar el xut final de Carmelo Benavides després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Jerzy Chwedoruk va encarar al porter al 80, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Juuso Mannevaara no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.