Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilaficionats cf villarreal (313738) - Barcelona Dolphins (778759) » 305165683: T32/J7/VII

Liga 305165683 Información oficial sobre el partido 305165683 en Hattrick

15.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VII.130 (38166)

Vilaficionats cf villarreal Alineación oficial del equipo 'Vilaficionats cf villarreal' en el partido 2 - 2 Grominaguer Boys Alineación oficial del equipo 'Grominaguer Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vilaficionats cf villarreal Alineación oficial del equipo 'Vilaficionats cf villarreal' en el partido 2 - 1 Grominaguer Boys Alineación oficial del equipo 'Grominaguer Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilaficionats cf villarreal

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Artur Varas de Vilaficionats, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): Amb 9 minuts jugats, en Juan Javier Botella va augmentar l'avantatge de Vilaficionats a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Juan Javier Botella del Vilaficionats ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Javier Botella.

Grominaguer Boys

Goles Goles

  • 151 Minuto 23 (Gol por el centro): Un mica després, Christoffer Furu de Grominaguer va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Gaetano Equizi que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 60 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sisto Secci va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Grominaguer que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Leonardo Lobo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ender Ortak de Grominaguer es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Kari Tschupp va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ender Ortak.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 71 (Evento clima: sol, OK técnico): Fritz Homann semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.