Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Luiche C.F. (794515) - F.C. Lesseps (441712) » 305165484: T32/J13/VII

Liga 305165484 Información oficial sobre el partido 305165484 en Hattrick

26.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / VII.126 (38162)

Luiche C.F. Alineación oficial del equipo 'Luiche C.F.' en el partido 1 - 1 Penya Hayabusa Alineación oficial del equipo 'Penya Hayabusa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Luiche C.F. Alineación oficial del equipo 'Luiche C.F.' en el partido 3 - 1 Penya Hayabusa Alineación oficial del equipo 'Penya Hayabusa' en el partido
Tiene mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luiche C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Luiche prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Günther Peelman va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El Luiche va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en Dirk Lutteroth va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Luiche van sortir al contraatac amb encert al minut 87, però Ignacio Seras no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Henrik Uhrin ocupà el lloc d'en Daniel Pasquet al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Luiche quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Henrik Uhrin estava fent un bon partit.

Penya Hayabusa

Goles Goles

  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador visitant Amado Guimarães va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 52 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Hayabusa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Thierry Brühlmann va desviar el xut final de Mauri Potes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Thierry Brühlmann, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Serginho Balzan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Hayabusa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan Mauri Potes va quedar-se sol davant el porter Thierry Brühlmann, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kay Riester ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Ferdinand Schär de Hayabusa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Kay Riester va prendre el seu rol al minut 82.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Viorel Axinte no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.