Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marfada (489044) - FILEMON TEAM (118036) » 305165037: T32/J13/VII

Liga 305165037 Información oficial sobre el partido 305165037 en Hattrick

26.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / VII.118 (38154)

marfada Alineación oficial del equipo 'marfada' en el partido 2 - 4 FILEMON TEAM Alineación oficial del equipo 'FILEMON TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
marfada Alineación oficial del equipo 'marfada' en el partido 2 - 2 FILEMON TEAM Alineación oficial del equipo 'FILEMON TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marfada

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Gino Kattmann va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de marfada i marcant el 1 - 1.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): György Czverencz va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Van Kirkland va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en György Czverencz rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): marfada va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Gino Kattmann va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): marfada va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carl Gardner va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vittorio Frezza.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, György Czverencz va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de marfada Gregorio Aponte quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, György Czverencz va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): marfada va fer una substitució al minut 38. Rodolphe Sitter va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gregorio Aponte.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Dãnilã Neagu de marfada va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Richard Silverhall va entrar en el seu lloc.

FILEMON TEAM

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, FILEMON es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ignasi Torrens es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ignasi Torrens quedar desmarcat i marcar per a FILEMON al minut 42. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Evaristo Orozco León va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, FILEMON, al minut 44. El marcador va canviar a 2 - 3.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, FILEMON va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Asaf Semai, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Franz Steen Nielsen de FILEMON va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francesco Ianniello. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de FILEMON, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Hélder Tojeira va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Asaf Semai ocupà el lloc d'en Daniel Estramigas al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de FILEMON quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, OK potente): Franck Salles no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.