Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Utiel (489211) - Real YES team (1419046) » 305165021: T32/J9/VII

Liga 305165021 Información oficial sobre el partido 305165021 en Hattrick

29.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VII.118 (38154)

C.E. Cerdanyolenc Alineación oficial del equipo 'C.E. Cerdanyolenc' en el partido 3 - 2 Mexico en la Piel Alineación oficial del equipo 'Mexico en la Piel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.E. Cerdanyolenc Alineación oficial del equipo 'C.E. Cerdanyolenc' en el partido 5 - 0 Mexico en la Piel Alineación oficial del equipo 'Mexico en la Piel' en el partido
Tiene mala suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Cerdanyolenc

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cerdanyolenc s'esgargamellaven dempeus per esperonar Boris Barutkin que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 40 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Abelard Kruczyński ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cerdanyolenc es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adriaan De Smedt, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Cerdanyolenc.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Abelard Kruczyński quasi marca en una jugada assajada de córner que Pedro Muriedas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Klaudio Žele va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Juan Luis Baquero va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Cerdanyolenc estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Mexico en la Piel

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Al minut 4 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Witold Gano va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 150 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84, Witold Gano va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Mexico tornava a recuperar la confiança amb un 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 30 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Juan Luis Zaydan per la seva rapidesa. Al minut 30 va intentar marxar per velocitat d'en Olli Backlund, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Juan Luis Baquero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Luis Zaydan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Luis Álvarez de Mexico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Ilija Markulin de Mexico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Era el minut 75 quan després d'una dura entrada, el jugador Ilija Markulin de Mexico s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.