Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC la rata (125540) - Real Modrid (436152) » 305164450: T32/J7/VII

Liga 305164450 Información oficial sobre el partido 305164450 en Hattrick

15.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VII.108 (38144)

Mohicano c.f. Alineación oficial del equipo 'Mohicano c.f.' en el partido 1 - 5 Estudiantes de la Placa Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de la Placa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mohicano c.f. Alineación oficial del equipo 'Mohicano c.f.' en el partido 1 - 2 Estudiantes de la Placa Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de la Placa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,5 % 78,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mohicano c.f.

Goles Goles

  • 102 Minuto 48 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Mohicano van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Jani Tanhua en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Víctor Canillas es va comportar com un juvenil al minut 24 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Jani Tanhua de Mohicano es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 47, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Mohicano va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Cai Blokhina va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 200 Minuto 80 (Ocasión de falta): Mohicano va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 80, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Estudiantes de la Placa

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Estudiantes va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Måns Fjällén va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mohicano. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonio Cannas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Estudiantes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 26.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Javier Salas va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Estudiantes va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Måns Fjällén va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Måns Fjällén el va rematar András Kiskapusi amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Javier Salas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Manuel Cao, jugador de Estudiantes, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 20. Javier Salas, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Sergio Vargas Segovia es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Román Gubert.