Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. catacracks (1336681) - ultimates (779421) » 305164437: T32/J3/VII

Liga 305164437 Información oficial sobre el partido 305164437 en Hattrick

18.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VII.108 (38144)

U.D. catacracks Alineación oficial del equipo 'U.D. catacracks' en el partido 0 - 0 camara team Alineación oficial del equipo 'camara team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. catacracks Alineación oficial del equipo 'U.D. catacracks' en el partido 2 - 1 camara team Alineación oficial del equipo 'camara team' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. catacracks

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lauri Mäyrä va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Miomir Haznadar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Amb 33 minuts disputats, Uwe Feldbauer gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Miomir Haznadar va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcus Haldbæk de catacracks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Aron Ilie.

camara team

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Matata Muhavi va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Luca Migliaccio va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de camara van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luca Migliaccio va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Carles Llimona va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de camara que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Matata Muhavi va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.